h

Nieuws uit 2006

18 december 2006

Twee Veendammer SP leden unaniem gekozen tot kandidaat provinciale staten.

De twee actieve Veendammer SP leden Wanda Streefkerk en Teun Gase zijn vanavond unaniem gekozen tot kandidaten voor de provinciale staten verkiezingen.

Lees verder
25 november 2006

SP werkgroep Veendam in de Media

De SP werkgroep Veendam op radio en T.V.

Lees verder
23 november 2006

SP werkgroep Veendam viert feest!

Na alle positieve verhalen op straat tijdens de campagne en de torenhoge peilingen kon het niet anders dan op een winst uitkomen voor de SP. Maar dat het zo’n MEGA-uitslag zou worden, had niemand verwacht. We staan altijd hoog in de peilingen maar als puntje bij paaltje komt stemmen de mensen vaak toch strategisch. En dat is ditmaal ook gebeurd, maar dan de strategische stem op de SP. Een sterke SP in de 2eKamer betekent een krachtig links geluid in Nederland. Onze grote PvdA vrienden krabben zich nu nog wel een keer achter de oren, dit is het signaal van ‘niet alleen maar willen besturen, maar er ook echt zijn voor de mensen’.

Lees verder
18 november 2006

Laaste campagne zaterdag groot succes!!!

De SP werkgroep Veendam was deze zaterdag ook weer te vinden in het centrum van Veendam, Dit maal groots uitgepakt met standje en soep en is wederom veruit de meest actieve partij.

Lees verder
18 november 2006

Niels Jongerius namens de SP werkgroep Veendam in debat

Vanochtend was Niels Jongerius, nauw betrokken bij de SP werkgroep Veendam te beluisteren tijdens een radio debat op radio parkstad.

Lees verder
15 november 2006

Nek aan nek race?

Was het eerst tussen CDA en PvdA ontzettend spannend wie de grootste zou worden, en stond de SP als vierde op 16 zetels. Nu lijkt het er uit de peilingen op dat de race om te tweedeplaats gaat tussen SP en PvdA.

Lees verder

Pagina's

U bent hier