h

Nieuws uit 2010

10 november 2010

SP in actie tegen bezuiniging op mensen met arbeidsbeperking

Wij willen werk geen armoedeDe SP in de provincie Groningen komt in verzet tegen de plannen van het nieuwe kabinet Rutte om mensen met een arbeidsbeperking inkomen te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen. De komende weken staat de SP bij sociale werkbedrijven in de hele provincie aan de poort. Ook laat de partij bussen rijden naar een landelijke manifestatie op 27 november in Den Bosch.

Op de bijeenkomst in de Brabanthallen spreekt o.a. SP- fractieleider Emile Roemer. Op de website www.armoedewerktniet.nl kunnen mensen zich opgeven voor de gratis busreis vanuit Stadskanaal en Groningen. Ook kan er gebeld worden met 06-38963417 of via e-mail sp@provinciegroningen.nl

Lees verder
29 september 2010

Grootschalig onderzoek naar mogelijke misstanden Thuiszorg Service Nederland

De SP start een grootschalig onderzoek naar mogelijke misstanden bij Thuiszorg Service Nederland (TSN). De thuiszorgorganisatie is de laatste tijd spectaculair gegroeid en biedt bijna in alle gemeentes thuiszorg aan, vaak als hoofdaanbieder. SP-Kamerlid Renske Leijten ontvangt veel klachten over TSN en start daarom een grootschalig onderzoek naar de organisatie.

Lees verder
26 september 2010

Studie Punt OostGroningen

Op 4 oktober starten de SP afdelingen Pekela en Menterwolde weer een nieuwe scholingsronde.
Scholing klinkt zwaarder dan het is , er zijn geen echte proefwerken of examens, maar het is een uitgelezen kans om je te verdiepen in de SP in het algemeen, in woord en schrift en natuurlijk niet te vergeten de mensen achter de SP bij jou uit de buurt en omstreken.
Menterwolde heeft als werkgroep Hoogezand-Sappemeer en Pekela zou graag de werkgroep willen ondersteunen in Veendam.

Lees verder
12 juli 2010

Bestuursvergadering

Het bestuur en enkele belangstellende leden hebben gepraat over:

Lees verder
30 juni 2010

SP Veendam meer zichtbaar

Woensdag 30 juni.

Lees verder
23 juni 2010

Leden vergadering

Een kleine maar enthousiaste groep leden uit Veendam heeft de basis gelegd voor de start van het komende jaar, 2010-2011, op weg naar de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart 2011. Als thema is unaniem gekozen voor zorg / jeugdzorg. Er zijn voldoende aanknopingspunten om hiermee zichtbaar te zijn in Veendam, duidelijke doelgroepen aan te spreken en naar de verkiezingen van 2 maart toe te werken. Woensdag 30 juni gaan we dit verder bespreken, zie in de Agenda

Lees verder

Pagina's

U bent hier