h

SP dorpentour 4 juni Zuidwending

25 mei 2022

SP dorpentour 4 juni Zuidwending

Foto: SP

De SP is onlangs gestart met een Buitenparlementaire Enquête Groningen. De partij wil van gedupeerden horen wat hun ervaringen zijn,  maar ook wat mogelijke oplossingen en eisen kunnen zijn voor de ellende die wordt aangericht in Groningen. Tienduizenden gedupeerden wachten al jaren. De schadeafhandeling, de compensatie verloopt voor velen slecht.

Om zoveel mogelijk mensen te spreken gaat de partij op dorpentour. Zaterdag 4 juni komen we (met de Wildervankster paardentram) naar Zuidwending. 

Tweede Kamerlid Sandra Beckerman: “Het leed dat Groningers wordt aangedaan is gigantisch ontwrichtend. Ondanks alle beloftes komt er voor tienduizenden geen einde aan. De Haagse minachting en vernielzucht moeten worden gestopt. Daar blijven wij voor strijden en we hopen dat veel gedupeerden mee willen praten en doen.” 

De dorpentour komt zaterdag 4 juni naar Zuidwending.

Groningers die mee willen doen kunnen zich aanmelden via

www.enqueteGroningen.nl 
 

Reactie toevoegen

U bent hier