h

Nieuws van de afdeling

22 juni 2020

Petitie stop de zoutwinning van Nedmag

De SP Statenfractie start in samenwerking met de afdelingen Veendam en Midden-Groningen een online petitie. Hierbij hopen we op zoveel mogelijk ondertekenaars. Laten we de maatschappelijke druk opvoeren! 

Lees verder
18 juni 2020

Haagse politieke middelvinger verdient Groninger vuist

Foto: SP

Uitnodiging: LIVESTREAM Laat Groningen niet Zakken (maandag 20.00-21.00)

Lees verder
25 mei 2020

Stop de huurverhoging, 0% = genoeg!

Wat D66 minister Ollongren niet wil uitvoeren moet volgens de SP fractie in Veendam wel gebeuren! Geheel in lijn met de aangenomen Eerste Kamer-motie riep de SP  maandagavond 25 mei het Veendammer college op om er bij de verhuurders op aan te dringen om een 0% huurverhoging te hanteren dit jaar.

Lees verder
27 april 2020

SP START ACTIE TEGEN HUURVERHOGING ‘0 IS GENOEG’

Vandaag viert Nederland geen koningsdag maar woningsdag. Maar Woningsdag zou nog veel leuker zijn als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel gezinnen in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. De SP roept daarom op "Woningsdag" alle huurbazen op om de huurverhoging te stoppen, want 0 is genoeg! Iedereen kan deze oproep steunen op sp.nl/stopdehuurverhoging.

Lees verder
25 april 2020

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Werkt u in het ziekenhuis, de thuiszorg, gehandicaptenzorg, acute psychische zorg of in een verpleeghuis ? Of kent u iemand die in de zorg ontzettend hard werkt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier