h

Nieuws uit 2018

22 december 2018

Filmtour de Brullende Draak

Foto: Sp / Sp
9 december 2018

Buurtonderzoek Langeleegte

Foto: Gemeente Veendam / Gemeente Veendam
3 december 2018

Eikenaar eist rechtvaardigheid

Foto: Sp / Sp

Afgelopen zaterdag, 1 december is Eelco Eikenaar gekozen als onze lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen. De activist en gedeputeerde debuteert in maart als frontman van de grootste partij in de provincie. Hij voert een lijst aan met ervaren volksvertegenwoordigers en talentvolle socialisten uit de hele provincie.

Lees verder
21 november 2018

Première film 'De Brullende Draak, over leven zonder vaste grond

Foto: Sp / Sp
Vrijdag 30 november presenteert de SP een film over de gevolgen van de gaswinning. In de 'De Brullende Draak' komen Groningers aan het woord over het grote effect van de aardbevingen op hun gezondheid en de consequenties voor de gemeenschap. Op de speciale première in EM2 op het voor alig suikerunieterrein zal een panel de film bespreken.
Lees verder
13 november 2018

Nedmag ‘overvallen’

Foto: Nedmag / Nedmag
12 november 2018

Acantus is de schimmelkampioen van nederland

Foto: Sp / Sp

Een grote groep huurders heeft vanochtend de Schimmelschandpaal 2018 uitgereikt aan woningbouwcorporatie Acantus. De Groninger verhuurder kreeg de meeste klachten over schimmel en bleek het minst bereidwillig om daar iets tegen te doen. De huurders en de SP stelden een harde eis bij hun bezoek aan Acantus: huurders willen voor de kerst een oplossing tegen de schimmel in hun huis.

Lees verder

Pagina's

U bent hier