h

Eikenaar eist rechtvaardigheid

3 december 2018

Eikenaar eist rechtvaardigheid

Foto: Sp / Sp

Afgelopen zaterdag, 1 december is Eelco Eikenaar gekozen als onze lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen. De activist en gedeputeerde debuteert in maart als frontman van de grootste partij in de provincie. Hij voert een lijst aan met ervaren volksvertegenwoordigers en talentvolle socialisten uit de hele provincie.

Eikenaar zaterdag op de SP regioconferentie: ‘Ik ga deze klus aan omdat Groningen mij aan het hart gaat. Keer op keer stond ik zij aan zij met trotse en moedige mensen. Desalniettemin bleven politieke en andere machtige krachten Groningen tegenwerken. Ik ben klaar om er nog een schepje bovenop te gooien. Omdat mijn overtuiging blijft dat als Groningers samen opstaan we dit gevecht gaan winnen.’

De leden hebben het verkiezingsprogramma ‘Ons Groningen’ vastgesteld, een aanvallend programma waarbij de partij een radicale keuze maakt voor echte rechtvaardigheid. Naast Eikenaar staan huidig fractievoorzitter Jan Hein Mastenbroek en nieuwkomer Joke Lesman in de top 3 van de SP-lijst. 

 

Reactie toevoegen

U bent hier