h

Nieuws uit 2007

1 december 2007

SP WIL UW MENING HOREN OVER SOCIALE WONINGBOUW IN DE PROVINCIE GRONINGEN

HOE SOCIAAL IS DE SOCIALE WONINGBOUW IN GRONINGEN?

Lees verder
26 juni 2007

Scheepskwartier kan beter!

Dat zeggen de bewoners van de Veendammer wijk Scheepskwartier.In een onlangs uitgevoerde wijkenquête, opgezet door de SP in Veendam, is de bewoners om hun mening gevraagd over de omgeving, samenleving en woongemak in de wijk.

Lees verder
18 april 2007

"Zorg geen markt" in Veendam.

Ter ondersteuning van de landelijke Manifestatie “zorg geen markt”, was de SP vandaag te vinden in het centrum van Veendam. De SP had kort tevoren een WMO folder uit doen gaan aan thuiszorgers in Veendam met daar in een uitnodiging om zich te laten zien tijdens deze dag. Hier is boven verwachting gehoor aan gegeven.

Lees verder
16 april 2007

18 April manifestie stop de marktwerking in de thuiszorg

Woensdag 18 april, organiseert de actiegroep "zorg geen markt" de manifestatie “Stop de marktwerking in de thuiszorg!” op het Plein in Den Haag. Een protest tegen de rampzalige gevolgen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

Lees verder
5 april 2007

Irak onderzoek leeft in Veendam.

Woensdag 4 april, de dag dat de 2e kamer uitvoerig debatteert over het wel of niet uitvoeren van een onderzoek naar de Irakoorlog, verzamelde de SP werkgroep Veendam in het Veendammer centrum handtekeningen vóór een onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak.

Lees verder
3 april 2007

Gemeente Veendam kent gevolgen WMO niet.

De SP Veendam heeft de uitkomst van haar WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) onderzoek voorgelegd aan het gemeentebestuur, de SP maakte daarbij gebruik van het spreekrecht tijdens de SML commissie vergadering van Maandag 02-04-2007.

Lees verder

Pagina's

U bent hier