h

Afscheid Lian Veenstra

1 februari 2024

Afscheid Lian Veenstra

Foto: Luuk

Het is met gemengde gevoelens dat we woensdag 31 januari afscheid hebben genomen van Lian Veenstra in de raad. In 2022 keerde Lian terug naar haar functie als raadslid in Veendam, maar helaas werd haar pad getekend door privé omstandigheden. Daarna probeerde Lian haar ‘’oude’’ leven weer op te pakken. Echter de harde realiteit dwong haar te erkennen dat dit leven niet meer hetzelfde was. In haar eigen woorden uitte ze de wijze les die het nieuwe leven haar bracht: ‘’Het nieuwe leven leert mij dat niet alles meer kan of moet en zet mij aan tot het maken van keuzes.’’Desondanks blijft Lian nauw betrokken bij de SP Veendam als bestuurslid, en wil zij zich inzetten voor scholing en extra groei voor de afdeling.

We willen Lian bedanken voor haar toewijding en bijdragen aan de raad. Haar inzet is altijd merkbaar geweest, en we wensen haar alle goeds op haar pad en nieuwe avonturen.

Tegelijkertijd zijn we verheugd om aan te kondigen dat Harry Schoonewille terugkeert om de fractie te versterken. Zijn ervaring en betrokkenheid zullen zeker een waardevolle toevoeging zijn aan ons team. Samen zullen we doorgaan met het vertegenwoordigen van de belangen van onze gemeenschap.

Met vriendelijke groet,

Luuk Jonker fractievoorzitter

Reactie toevoegen

U bent hier