h

Nieuws van de afdeling

1 februari 2024

Afscheid Lian Veenstra

Foto: Luuk

Het is met gemengde gevoelens dat we woensdag 31 januari afscheid hebben genomen van Lian Veenstra in de raad. In 2022 keerde Lian terug naar haar functie als raadslid in Veendam, maar helaas werd haar pad getekend door privé omstandigheden. Daarna probeerde Lian haar ‘’oude’’ leven weer op te pakken. Echter de harde realiteit dwong haar te erkennen dat dit leven niet meer hetzelfde was. In haar eigen woorden uitte ze de wijze les die het nieuwe leven haar bracht: ‘’Het nieuwe leven leert mij dat niet alles meer kan of moet en zet mij aan tot het maken van keuzes.’’Desondanks blijft Lian nauw betrokken bij de SP Veendam als bestuurslid, en wil zij zich inzetten voor scholing en extra groei voor de afdeling.

Lees verder
1 februari 2023

Schimmel Landbouwstraat Wildervank

Foto: SP

Vanavond zijn we voor de 2e keer met een grote groep Acantus huurders van de Landbouwstraat te Wildervank bij elkaar. Ze zijn boos, strijdbaar, maar ook verdrietig. 

Lees verder
9 november 2022

Agnes Bakker beoogd lijstrekker SP Provinciale Staten

Foto: SP

Met een lijst vol ervaring en talent gaat de SP de Provinciale Statenverkiezing van 2023 in. Huidig fractievoorzitter en volksvertegenwoordiger Agnes Bakker is de beoogd lijsttrekker van de partij. 

Lees verder
25 mei 2022

SP dorpentour 4 juni Zuidwending

Foto: SP

De SP is onlangs gestart met een Buitenparlementaire Enquête Groningen. De partij wil van gedupeerden horen wat hun ervaringen zijn,  maar ook wat mogelijke oplossingen en eisen kunnen zijn voor de ellende die wordt aangericht in Groningen. Tienduizenden gedupeerden wachten al jaren. De schadeafhandeling, de compensatie verloopt voor velen slecht.

Lees verder
20 april 2022

SP Komt naar Appingedam en Kantens met Buitenparlementaire Enquête Groningen

De SP is deze maand gestart met een Buitenparlementaire Enquête Groningen. De partij wil van gedupeerden horen wat hun ervaringen maar ook oplossingen en eisen zijn voor de ellende aangericht in Groningen. Om zoveel mogelijk mensen te spreken gaat de partij op dorpentour. Deze week zijn Appingedam en Kantens aan de beurt.

Lees verder
6 april 2022

SP begint Groningse tegenhanger van parlementaire enquête rond gaswinning

Foto: SP

De Tweede Kamerfractie van de SP wil van zoveel mogelijk bevingsgedupeerden hun ervaringen, oplossingen en eisen horen. Daarom start de partij een eigen enquête, als tegenhanger voor de parlementaire versie in Den Haag. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier