h

Nieuws van de afdeling

7 september 2020

Gina de Boer in the voice senior

Foto: G de Boer / G de Boer

Zangeres  en Veendammer SPer Gina de Boer door in The Voice Senior

Lees verder
7 september 2020

KOM IN ACTIE VOOR DE ZORG

Foto: H Drenth / H Drenth
Afgelopen Woensdag 2 september stonden Joke Lesman-Veenstra  ( SP Statenlid ) en Hulya Polat ( SP Raadslid Midden-Groningen ) samen met Lian Veenstra, Roelf Swarts, Sita van der Veen en Angelique Schoonewille ( SP raadslid Veendam ) Op het Veenlustplein in Veendam om mensen te vragen onze petitie te tekenen. Met elkaar hebben we, op veilige afstand, 106 mensen gesproken en ze hebben allemaal de petitie gesteund!
Mensen stonden in de rij om te tekenen op deze zonnige woensdag.
 
Ook op vrijdag 4 september stonden mensen in de rij om de petitie te ondertekenen.
 

Het is tijd voor actie. Actie voor de zorg. Want onze zorgverleners verdienen meer dan alleen applaus. De coronacrisis heeft nog eens onderstreept hoe belangrijk goede zorg is. Ook zijn er de komende tijd veel meer mensen nodig die in de zorg willen werken zodat goede zorg voor iedereen gegarandeerd kan blijven en de werkdruk omlaag kan. Zorgverleners verdienen meer waardering: een beter salaris, minder werkdruk en meer zeggenschap over hun werk.

Lees verder
22 juni 2020

Petitie stop de zoutwinning van Nedmag

De SP Statenfractie start in samenwerking met de afdelingen Veendam en Midden-Groningen een online petitie. Hierbij hopen we op zoveel mogelijk ondertekenaars. Laten we de maatschappelijke druk opvoeren! 

Lees verder
18 juni 2020

Haagse politieke middelvinger verdient Groninger vuist

Foto: SP

Uitnodiging: LIVESTREAM Laat Groningen niet Zakken (maandag 20.00-21.00)

Lees verder

Pagina's

U bent hier