h

SP werkgroep Veendam in de Media

25 november 2006

SP werkgroep Veendam in de Media

De SP werkgroep Veendam op radio en T.V.

Vanochtend was Niels Jongerius telefonisch te gast bij radio parkstad dit verliep niet geheel vlekkeloos door dat er af en toe een vervelende toon te horen was. Hij vertelde daar over de landelijke verkiezingsuitslag, en hoe het politieke landschap er nu na de verkiezingen voor ons en het land uit ziet. Na het telefoon gesprek werd er nog verder gepraat tussen de presentator, een CU en een PvdA politicus. De PvdA politicus verweet de werkgroep niet genoeg aanwezig te zijn geweest tijdens de verkiezingen, en indirect vertelde hij dat we totaal geen invloed op de uiteindelijke verkiezingen hebben gehad... en dus geen kans maken tijdens een evt. gemeenteraadsverkiezing. Laten we dat maar de arrogantie van de macht noemen...

De werkgroep ook op Lokaal TV: Omdat wij als de grote afwezige werden gezien tijdens de bekendmaking van de verkiezingsuitslag in de gemeente winkel afgelopen woensdag. Zijn wij door Lokaal TV benaderd om een reactie te geven. Deze reactie is vervolgens gepubliceerd op het veendammer tv kanaal.

Reactie werkgroep op vragen Lokaal TV
Er was niemand aanwezig omdat wij ons eigen feest hebben gevierd. Wij wilde liever onder onze eigen partijgenoten genieten van de overwinning die er toch wel aan zat te komen. dat het uiteindelijk dit resultaat is geworden hadden we echter niet durven dromen. Vooral de uitslag in Veendam van 21,2% SPstemmen (bron: tv noord) was voor ons natuurlijk een geweldig gegeven. Heeft deze uitslag invloed voor de werkgroep in Veendam? De werkgroep heeft tot ultiem doel het oprichten van een afdeling, en deze uitslag sterkt ons alleen maar door dat we nu zien dat er ook in Veendam een breed draagvlak is voor een echt sociaal en menselijker geluid. Uit onze tijd op straat tijdens de campagne is duidelijk geworden, dat er ook een hele grote aanwas nieuwe leden aan staat te komen. Het is dus van groot belang om deze groep ook te betrekken bij onze activiteiten zodat we een nog sterker fundament neer kunnen zetten voor in de toekomst.

Wij zien de toekomst van de SP in Veendam zeer positief te gemoed.

U bent hier