h

Onze zorg verdient meer dan een applaus

31 augustus 2020

Onze zorg verdient meer dan een applaus

Foto: SP

 

 

Al vanaf de start van de coronacrisis doet de SP voorstellen om zorgverleners beter te waarderen. Ze verdienen het. Maar we kunnen het ons als land ook niet permitteren dat een deel van de zorgverleners overweegt wat anders te gaan doen. We hebben ze allemaal nodig! Eerst blokkeerde de coalitiepartijen meer waardering door tegen ons voorstel te stemmen en afgelopen week, toen het de coalitiepartijen in de Tweede Kamer te moeilijk werd, vluchtten ze weg om een stemming te ontlopen. Dit is weer een klap in het gezicht van al die zorgverleners. Daarom komen we op zaterdag 5 september in actie. Dan is het moment om wat te veranderen en zorgverleners structureel beter te waarderen. We roepen iedereen op om mee te doen en de handen ineen te slaan voor de zorg. Inmiddels is onze petitie al meer dan 100.000 keer getekend.

Kom je woensdag 2 september de petitie tekenen?

We staan vanaf 11 uur op het Veenlustplein in Veendam!

 

Foto: SP

Volgende week zaterdag 5 september is de grote online zorgactie. Een groep zorgverleners wil meer dan alleen online actievoeren, en hebben de SP gevraagd om hun initiatief te ondersteunen. Onder het motto ‘Wij kunnen niet gaan, maar onze schoenen wel!’ gaan ze zoveel mogelijk schoenen inzamelen. Deze schoenen gaan we op het Malieveld neerzetten en staan symbool voor de plek waar jij had willen staan op 5 september. Dit is een fantastisch initiatief en wij omarmen dit!

In goed overleg met de groep zorgverleners hebben zij ons gevraagd om mee te doen. Met de hulp van de SP en onze afdelingen kunnen er nog meer schoenen worden ingezameld.

 

Levert u  woensdag 2 september ( Veenlustplein Veendam va 11 uur ) uw oude schoenen in? Dan zorgen wij dat ze in Den Haag komen te staan!

Of neem contact op via aschoonewille@sp.nl

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier