h

Bloeiend verzet

18 oktober 2017

Bloeiend verzet

Foto: SP / www.bloeiendverzet.nl

Bloeiend verzet, een bloembollenveld als eerbetoon aan alle helden die strijden tegen gaswinning en schade. De komende weken worden overal in het land bloembollen verkocht. Mensen kunnen meewerken aan het monument door via bloeiendverzet.nl een bloembol voor minimaal 1 euro te bestellen of door zelf bloembollen op te sturen en een boodschap aan de Groningers mee te geven.

Bloeiend verzet is een breed gedragen initiatief dat gesteund wordt door maatschappelijke organisaties, Kamerleden van verschillende partijen en bekende Groningers. De komende weken proberen de initiatiefnemers zoveel mogelijk bloembollen te verkopen. Op 11 november worden de bollen geplant in een veld in de gemeente Eemsmond.

Voor meer info: www.bloeiendverzet.nl

Doneer een bloembol of kom op 11 november naar het nog nader te noemen veld.

Reactie toevoegen

U bent hier