h

Super zaterdag Veendam

16 maart 2019

Super zaterdag Veendam

Foto: SP / SP

Vandaag was het in Veendam,net als in heel veel steden, plaatsen en dorpen in Nederland, rood op straat.

Afdelingsvoorzitter Lian Veenstra: ‘Met een grote groep activisten en onder aanvoering van onze lijsttrekker Eelco Eikenaar zijn we het centrum van Veendam en de wijken in gegaan. We doen dit vaker, maar vandaag deden we de oproep om te gaan stemmen op 20 maart! Lian:’ Een groep SPers bleef in het centrum en een groep ging samen met Sandra Beckerman de wijk Noord in. We spraken met ruim 75 mensen in deze wijk en hebben daar goede gesprekken gevoerd. Waar wij per ongeluk in de war zijn geraakt door NEE-JA stickers en door de wind de flyer in de bus is gewaaid..onze excuses daarvoor!’

NIET STEMMEN HELPT NIET!

20 maart 2019: Provinciale statenverkiezingen

Foto: SP / SP

Foto: SP / SP

Reactie toevoegen

U bent hier