h

Red ons Refaja

26 juli 2018

Red ons Refaja

Foto: Sp / Sp

 

NIEUWE ACTIE! NIEUWE ACTIE!

Na twee succesvolle actie’s komt het comité Red ons Refaja met een nieuwe actie. 

Er is net een succesvolle actie met de knuffelberen achter de rug. Deze actie met de knuffelberen is samen met Simone FM en de drie finale straten een heuse knuffelactie geweest. Wij knuffelen het Refaja!

Het is nu zaak om de druk op de ketel te houden en het is weer tijd voor een nieuwe actie.
Comité Red ons Refaja heeft daarom A3 posters laten maken. Wij willen de mensen vragen deze voor hun raam te hangen, een selfie of een andere leuke foto van uzelf en de A3 poster te maken en deze onder dit bericht te plaatsen. Elke week zal er een trekking worden gehouden. De winnaar zal een slagroomtaart winnen en zal in een klein filmpje een toelichting geven.

Wat is dan het doel van deze actie?

Treant heeft maar 1 optie en dat is het sluiten van de afdelingen verloskunde en kindergeneeskunde. Op initiatief van de gemeente Stadskanaal hebben de omliggende gemeenten een alternatief plan opgezet. Wij willen met deze actie onze steun uitspreken om dit plan verder uit te gaan werken. En tegelijkertijd het bestuur van Treant oproepen om hun plannen op de lange baan te schuiven om het alternatief plan van de gemeenten een kans van slagen te geven. Wij zullen de actie afsluiten met een overhandiging van de gebundelde foto’s aan de verantwoordelijke wethouders van de betrokken gemeenten en een afgevaardigde van Treant. 

U kunt de poster bestellen via redonsrefaja@gmail.com of u stuurt een PB.

Dus als u het alternatief plan ondersteund plakt u een poster, maakt een foto/selfie en deelt hem onder dit bericht. Wij zeggen Handen af van ons Refaja!

Reactie toevoegen

U bent hier