h

Buurtbewoners nemen met SP Veendam de Domela Nieuwenhuis buurt-bokaal in ontvangst

2 juli 2017

Buurtbewoners nemen met SP Veendam de Domela Nieuwenhuis buurt-bokaal in ontvangst

Foto: SP / SP Veendam

Zaterdag 1 juli werden de buurtbewoners van de Ellertsveld/Noordenveld samen met de SP-ers in Veendam, verrast met met de Domela Nieuwenhuis buurt-bokaal. De bokaal is een wisselbeker die uitgereikt wordt aan SP afdelingen die een bijdrage hebben geleverd aan een sociale, betere samenleving door inzet, enthousiasme en betrokkenheid. De SP afdeling in Veendam is ontzettend trots dat de bokaal als eerste aan haar afdeling is gegeven!

Tweede Kamer-lid Sandra Beckerman kwam naar de speeltuin waar de buurtbewoners samen met de SP-ers vierden dat hun speeltuin eindelijk die welverdiende opknapbeurt gaat krijgen. Daar reikte Sandra de bokaal uit aan afdelingsvoorzitter Angelique Schoonewille.

 

Angelique: Wat een eer! En wat zijn we hier belachelijk trots op! De samenwerking met de bewoners was fantastisch. Met weinig middelen, een bewonersavond, wat politieke druk, maar vooral de inzet van deze mensen heeft het er toe geleid dat er nu echt wat aan deze speeltuin gaat gebeuren! Dat dit nu met de buurt-bokaal wordt beloond, maakt ons trots, sterk maar ook bescheiden en verlegen. Er is nog zoveel te doen in Veendam. Als voorzitter probeer ik verbinding te zoeken, verbinding met onze eigen mensen maar vooral met de mensen uit Veendam. De straat naar de raad brengen en daar zijn waar we kunnen helpen. Voor en door mensen is in onze afdeling het motto. We zijn heel trots en dankbaar. De bokaal is een prachtige stimulans om op deze voet verder te gaan en dat gaan we, strijdbaarder dan ooit! Een diepe buiging voor deze betrokken buurtbewoners! Bedankt!

Reactie toevoegen

U bent hier