h

Een strijdbaar, gezond en gelukkig 2015!

6 januari 2015

Een strijdbaar, gezond en gelukkig 2015!

Foto: SP veendam / eigen foto

Het nieuwe jaar is ingeluid. Een nieuw, roerig politiek jaar.

De SP afdeling in Veendam neemt u even mee terug naar de maand december.Op 15 december j.l.werd er een zorgmiddag georganiseerd in wijkcentrum de Meridiaan.

De opkomst was overweldigend en waar daar normaal gesproken vreugde over hoort te ontstaan, werd men er hier best verdrietig van.

Zo veel mensen met vragen, waar geen degelijk antwoord op komt. Mensen die in onzekerheid zitten wat betreft huishoudelijke hulp, van het kastje naar de muur gezonden worden..

Tweede kamerlid Tjitske Siderius, wethouder Jaap Velema, fysiotherapeut Jan Veen en Jeugdzorg waren aanwezig om de vragen te beantwoorden.

Foto: SP veendam / eigen foto

We kijken terug op een mooie middag en zullen dit in de nabije toekomst herhalen.

Op de kerstmarkt in het centrum van Veendam zijn vele fijne, maar ook verdrietige gesprekken gevoerd. Neem bijvoorbeeld een gesprek met een medewerker van Wedeka die erg lang in spanning heeft gezeten en uiteindelijk op 15 december 2014 door de coalitie in Veendam naar huis werd gestuurd.

We houden contact en blijven strijden, gezien het vreemde besluit van de coalitiepartijen in Veendam en de gunstige financiele berichtgeving over het bedrijf Wedeka zullen we blijven zoeken naar de mogelijkheden!

Foto: SP veendam / eigen foto

 

 

U bent hier