h

SP Veendam wil deelnemen aan raadsverkiezingen

11 december 2013

SP Veendam wil deelnemen aan raadsverkiezingen

Het afdelingsbestuur van de Socialistische Partij in Veendam ziet voldoende mogelijkheden om mee te doen aan de raadsverkiezingen van maart volgend jaar. De leden van de partij beslissen begin januari 2014 of deze stap gezet gaat worden.

‘We hebben de mensen, de idealen en de ideeën voor een socialer en solidair Veendam. Op straat zijn we actief, mogelijk straks ook in de raad’, zegt afdelingsvoorzitter Angelique Schoonewille. ‘De landelijke partij is tevreden over onze vooruitgang en is enthousiast over mogelijke deelname in Veendam, wij hopen dat de SP-leden dat onderschrijven’, aldus Schoonewille.

Als de leden op de ledenvergadering akkoord gaan kunnen Veendammers op 19 maart voor de SP kiezen. Schoonewille: ‘Het zal goed zijn als er een sociaal alternatief komt voor de twee grote machtsblokken, die meer oog hebben voor elkaar dan de problemen van Veendammers. Voor een echt links geluid, in raad en daad, is de SP hard nodig.’

De algemene ledenvergadering van de SP Veendam is op 8 januari 2014. Mensen die dit jaar nog lid worden van de partij kunnen mee beslissen over verkiezingsprogramma, kandidatenlijst en campagneplannen.

 

U bent hier