h

SP Veendam gaat de buurt in

17 september 2011

SP Veendam gaat de buurt in

De SP is begonnen met een onderzoek naar de tevredenheid onder de huurders in Veendam.
Dit naar aanleiding van het feit dat wij regelmatig ontevreden geluiden horen over bijvoorbeeld het onderhoud aan de woning of de service van de verhuurder.
Afgelopen zaterdag, 17 september, zijn we in de Zeestratenwijk deur aan deur gegaan met ons huuronderzoek. We hebben veel mensen thuis getroffen en met veel mensen een gesprek gevoerd. Deze gesprekken gingen lang niet altijd over het onderzoek, maar betroffen ook vaak gemeentelijke, maatschappelijke of persoonlijkse onderwerpen.

We kunnen in elk geval aangeven dat er een paar opvallendheden en overeenkomsten naar voren zijn gekomen. Zo geven de meeste mensen aan dat ze graag in deze wijk wonen, maar dat het toewijzingsbeleid verbeterd kan worden. Ook veel overeenkomstige klachten over isolatie, ventilatie en dakgoten. Uiteraard hebben we ook mensen gesproken die uitermate tevreden zijn over hun woning en woonomgeving.
In oktober zullen we de huurders in Wildervank en Bareveld opzoeken. De vragenlijst is ook online in te vullen op onze website www.veendam.sp.nl/huuronderzoek. In januari zullen we, samen met Pekela, de resultaten van dit onderzoek presenteren. Houdt onze site dus goed in de gaten!

U bent hier