h

DOE MEE MET DE SP!

25 februari 2011

DOE MEE MET DE SP!

Protest WildervankVolgt u de verkiezingsstrijd een beetje? Laat u niets wijsmaken door de mooipraters van de partijen die in dit kabinet zitten! Laat u niet om de tuin leiden door de vriendelijke toon, het aardige gezicht en de warme glimlach waarmee ze hun beleid zoetgevooisd uw huiskamer binnen laten komen. Ze hebben nog tal van ongunstige maatregelen in petto, die velen van ons, die het niet zo getroffen hebben in het leven op nog grotere achterstand zal zetten.

De SP vindt dat het anders moet, dat het anders kan. De SP kiest voor solidariteit in de zorg (i.p.v. tweedeling); financieel drempeloos onderwijs (i.p.v. onderwijs als rijkeluisvoorrecht); samenleven en integratie (i.p.v. uitsluiting)
internationale samenwerking (i.p.v. oorlog); grote en kleine cultuur betaalbaar (i.p.v. exclusiviteit en commercialisering); huurbescherming (i.p.v. villasubsidie); armoedebestrijding door betere minimumlonen (i.p.v. ongelimiteerde bonussen en verrijking aan de top, zelfs bij nutsbedrijven!); aanpak oorzaken van criminaliteit en aanpak witte-boorden-criminaliteit (i.p.v. spierballentaal zonder echt verschil te maken – waar blijven die 3000 extra agenten?); eerlijke economie (i.p.v. verlaging van de winstbelasting voor grote bedrijven en bescherming van de veroorzakers van de crisis); eerbied voor de natuur (i.p.v. verkwanselen van onze natuurgebieden en opgeven van wat in tientallen jaren is opgebouwd).

Wij zijn voor één samenleving, waarbij het niet uitmaakt waar je wieg heeft gestaan voor je kansen in het leven.

Ga op 2 maart stemmen, weer of geen weer! Stem links, stem SP en zorg via Provinciale Staten voor een sterke oppositie in de Eerste Kamer.

google

U bent hier