h

SP het zonnetje op een regenachtige dag.

14 februari 2007

SP het zonnetje op een regenachtige dag.

Op deze Valentijnsdag was de SP in het centrum te vinden met de SPeed-date actie in het kader van de provinciale staten campagne.

Lian Veenstra onze nummer 2 op de lijst voor de provinciale staten, trotseerde de regen om in gesprek te gaan met voorbijgangers over van alles en nog wat. Uit de vele vaak zeer inhoudelijke reacties blijkt dat de provincie wel degelijk leeft onder de kiezers.

SPeed date lian

Lian in gesprek over de plannen voor een attractie in de zoutkoepel van Onstwedde.
Natuurlijk ontbreekt de discussie over wat er momenteel landelijk gaande is niet. Aardig wat mensen zijn dan ook kritisch over het nieuwe regeer akkoord en het ontbreken van de SP in het nieuwe kabinet. Dat de mensen kritisch zijn over het nieuwe regeer akkoord zegt natuurlijk al genoeg over het niet deelname van de SP. Als SP kun je nooit geloofwaardig aan een kabinet deel nemen als je de punten ziet die het CDA er door heeft gedrukt. Zoals: het nog steeds inzetten op marktwerking in de zorg, de AOW plannen waarin mensen met zwaar werk die eerder willen stoppen extra gestraft worden, WAO herkeuringen voor mensen onder de 45jaar gaan gewoon door, de deelname aan het JSF-project, de toekomst van de Europese grondwet, de onbeperkte hypotheekrenteaftrek voor de allerrijksten, de 30% loonsverhoging voor bewindslieden, de exorbitante zelfverrijking in de top van het bedrijfsleven. Om maar een paar punten te noemen.

De start van de campagne is gezet, nu hard door en op naar minimaal 7 zetels voor de SP in de provincie.

U bent hier