h

SP als eerste op de verkiezingsborden.

31 januari 2007

SP als eerste op de verkiezingsborden.

De verkiezingsborden voor de provincialenstaten verkiezingen zijn nu al weer een week geplaatst, en tot gisteren nog helemaal leeg. Reden voor SP werkgroep Veendam om daar gretig gebruik van te maken.


Verkiezingsbord rotonde Langeleegte/Sorghvlietlaan

Erik Kalk van de werkgroep: ‘Zodra ik zie dat de verkiezingsborden geplaatst zijn, begint het bij mij altijd een beetje te kriebelen. Dat is namelijk het begin van de campagne tijd, voor mij een van de leukste tijden van het actief zijn in een politieke partij. Namelijk de tijd om op straat in gesprek te gaan met de mensen en te laten zien waar je voor staat.’

Het beloofd spannende verkiezingen te worden voor de SP in de provincie Groningen, kan de SP het in onze provincie ook waarmaken wat er de afgelopen landelijke verkiezingen is gebeurd? ‘In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de Provinciale Staten van zeer groot belang op ons dagelijkse leven. Denk aan energievoorziening, openbaarvervoer en natuurlijk niet te vergeten vloeit het aantal zetels in de 1e Kamer ook voort uit deze verkiezingen. Het is dus van groot belang voor beter openbaar vervoer, meer duurzame energie en een socialer Nederland dat de SP ook in de provincie een sterke vertegenwoordiging krijgt.’ Aldus Teun Gase.

U bent hier